Нiчна прогулянка

Олександр Мачула
(Із циклу „Лазурний берег“)

Вітер вовком виє, хвиля берег миє,
ніч плащем накрила темним все навкруг.
Дощик мілко сіє, небо не зоріє,
йду у невідомість… Де ти вірний друг?

Місяць не з’являвся, може закохався
і втонув у хмарах круглий чарівник.
Славно прогулявся, хоч не сподівався,
покажи, примаро, свій чарівний лик!

11.09.2018