Прокидайтесь, коханi, коханцi i тi, хто...

Миклош Форма
Прокидайтесь, кохані, коханці і ті, хто нам заздрить...
Прокидайтесь, закохані, в теплих обіймах коханих.
Шепочіть у рожевеє вушко: «Кохане, вже ранок...»
Прокидайтеся і усміхніться, бо ранок – це радість.

Може, сонце до вас зазирне у вікно, може – хмара.
Може, ви ще сильніше заплющите очі, можливо.
Для закоханих і для коханих – на радість і злива.
Головне – розуміти, що ранок і є вищим даром.

Прокидатись в обіймах, і просто мовчати – ні слова.
Прокидатись в обіймах, і просто дивитись у очі.
Кращий ранок – обійми, як пам'ять щасливої ночі...
Кращий ранок на світі – завжди у обіймах любові...