Нiжнiсть - рiзна до рiзних жiнок...

Миклош Форма
Ніжність – різна до різних жінок...
Ось таке відкриття дивовижне.
Я ж вважав, що для всіх – одна ніжність.
Не удався із мене пророк.

Їм й казати не можна про це,
Ніжність в кожної жінки – єдина.
Та – що вічна... І та – швидкоплинна...
Але завжди – щасливе лице.

Йду і йду за щасливу межу.
Обіймаю... Цілую... Торкаюсь...
Не вагаюсь... За ніжність – не каюсь.
І не згадую ніжність чужу...