О добре и кулаках

Вячеслав Хомич
   Если волю
          Обезглавить, -
   Натыкаешься -
          На Месть:
   Миром больше
          Правит Зависть,
   Злоба, Ненависть
          И  Л е с т ь.
   Нужно жить,
          Щадя,
   Друг друга,
          И одно -
   Не забывать:
          Слов безрадостная
   В ь ю г а, -
          Может веру
   Подорвать...