Незабудка

Елена Гешко
Незабудка очі розімкнула –
Усміх ніжний ось дарує нам.
І неначе сонце сколихнуло,
Душі всі, відкритії вітрам.

Ніжністю і радістю, і світлом
Нам наповнить квітка ця весь день.
І над всім над нашим білим світом
Зів’ємо віночок ми з пісень.