Zwierzenia Ryska, czyli jedzie pociag...

Ключник Олег
Сповідь Рысека або їде поїзд….

Українське тлумачення Ключник Олег


Нічого не робити,
І без турботи,
В тіні холодне пиво дути…

В траві лежати,
Хмари — рахувати,
Та голим і веселим — бути!
 
Нічого не робити,
Шкідливі звички мати,
Звичайно лодиря ганяти!…

Байдикувати,
Світ — цілувати,
Дозволиш, Господи, це нам!…

Дальній закрес потяг має-
Він нікого не чекає,
І кондуктори ласкаві -
Будуть  вже не до Варшави!..

А приватно -
Як - блондином,
Кудлатим бути без відраз…

І на ліжку
З балдахином,
Щось робить не один раз!

Дальній закрес потяг має-
Він нікого не чекає,
І кондуктори ласкаві -
Будуть  вже не до Варшави

Бути зверхнім
Що турбує,
Що висміює всіх нас!

Пить з ворогом -
Діжку солі,
Добрий Боже, - в добрий час!

Не дивитися  Новини,
Пришлим не волати - «Пас»!
Очі дряпать — золотій рибині,
В це  буття принесла нас!

Дальній закрес потяг має-
Він нікого не чекає,
І кондуктори ласкаві -
Будуть  вже не до Варшави!…..


Музика: Ryszard Rynkowski
Слова: Jacek Cygan 
Виконує: Ryszard Rynkowski

Nic nie robiс,
Nie miec zmartwien,
Chlodne piwko w cieniu pic.
Lezec w trawie,
Liczyc chmury,
Golym i wesolym byc!
Nic nie robic,
Miec nalogi,
Bumelowac, gdzie sie da.
Leniuchowac,
Swiat calowa;,
Dobry Panie pozwol nam!!
Jedzie pociag z daleka,
Na nikogo nie czeka,
Konduktorze laskawy,
Byle nie do Warszawy!
A prywatnie...
Byc blondynem,
Miec na glowie wlos;w las.
I na lozku
Z baldachimem,
Robic cos nie jeden raz!
Jedzie pociag z daleka,
Na nikogo nie czeka,
Konduktorze laskawy,
Byle nie do Warszawy!
Byc ponadto,
Co nas boli,
Co osmiesza tylko nas.
Wypic z wrogiem
Beczke soli,
Dobry Panie, pozwol nam!
Nie ogladac „Wiadomosci”
Paru gosciom krzyknac: Pas!
Zlotej rybce ogryzc osci,
Za to, co przyniosla nam!
Jedzie pociag z daleka,
Na nikogo nie czeka,
Konduktorze laskawy,
Byle nie do Warszawy! 

Вересень 2018