В гостi до бабусi

Елена Гешко
До бабусі в гості
Поспішаю знову,
Станем на порозі –
Розпочнем розмову.

Все навкруг співає,
Навкруги все квітне,
Сонце наче грає –
Веселяться квіти.

Від подиху вітру
Старий вітряк співає.
Гостювать в бабусі –
Що ж краще буває?

Від землі до неба -
Квітне вся земля.
Все, що дітям треба –
То міцна сім’я.