Хыяллану

Елена Ерополова
Хыяллану,
Минеке кебек син д;.
В; ай бел;н т;эмин ит;,
Мог;изалар д;ньясына чуму.
Йолдызлар я;гырын уч т;бе ;ыярга,
В; дусларыгызга " ны; (не;) д;рес ;йтелешен ;иткерегез:
Коле, Саш, Пете, Юре,
;;м, ;лб;тт; инде, Юля д;.
Салават к;перен;,
Кояшка Якты к;л;ч.
Син мин д; булырмын,
Ян;д;н к;зл;р йомабыз.
Я;адан ;кияти грезларга,
Без сине; бел;н кит;без.
Анда фиалки ел ;йл;н;се,
;;м жасмин б;тен ;ирд; Ч;ч;к ата.
Роза ;зене; ароматом дурманят,
;кият д;ньясына да сине; бел;н безне ;;леп ит;л;р.
Фейерверк ;;рвакыт балкый,
Т;нд;ге фонтан да уйный.
Б;йр;м ел ;йл;н;сенд; ;;рвакыт,
Тора гына безг; сине; бел;н к;з йомарга.

28.08.2018. Вакыты 23: 08.
На татарском Дотянутся до мечты.