Хатын-кыз кайчан кит?

Елена Ерополова
Хатын-кыз кайчан кит;?
Ир Уйна.
Б;лки син б;тен ш;раб,
Моны; с;б;бе д; бар.

Хатын-кыз кайчан кит;?
Ишекл;р Алла; кодр;те бел;н ачыла бардылар.
Елап-елап,
Бу яхшы якка таба.

Хатын-кыз кайчан кит;?
Аны ихтыярыма куярсы;.
Ул син тел;г;н н;рс; т;гел,
Мин моны яшермим.

Хатын-кыз кайчан кит;?
Ир-ат барысын да а;лыйсы;.
Син аны яратмады; бит,
Моны; с;б;бе д; бар.

Хатын-кыз кайчан кит;?
Син гади отпусти.
К;нчелек ;;м ;з ;зг;решл;ре ;чен,
Син ярлыкаучысы;.

24.08.2018. вакыт 21:51.
Стих Когда уходит женщина? на татарском.