рэхмэт

Ирида Акалы
Рэхмэт сина
     Бу тормышта булган очен
Рэхмэт сина
     Тинен итеп кургэн очен
Рэхмэт сина
    Балаларга эти булган очен
Рэхмэт сина
    Тоннэремне назга торгэн очен...

Ерактагы кояш нурларында
жылынырга син алай ашыкма!
Янда булганнарны кэдерлэргэ
сон тугеллекне хич тэ онытма!!!

Тормыш матурлыгын курэ  белу
Бирелми ул  барча кешегэ.
Булганына кэнэгать булып яшэу
телэр идем газиз кешемэ!!!