Господня кара

Олександр Мачула
(Із циклу „Лазурний берег“)

Вони повсюди – збоку, перед пузом,
між ніг, за поясом і навіть у трусах.
Медузи… Кара Господа – медузи!
Який там відпочинок – просто жах!
Це шар, забитий у чотири лузи…
Ще гірше, ніж з тобою на ножах!

05.09.2018