Нам знову послано розлуку

Вера Бондаренко-Михайлова
Нам знову Небом послано розлуку
Для того, щоб зміцнити почуття,
І щоб душа ,здолавши злую муку,
Розкрилилась - не прагла б забуття.

Мелодія звучить у душах гімном,
Долаючи негоди і шторми.
Крокую я в твій Світ, немов царівна,
І ти мене голубиш вже крильми.