З1рка далека

Раиса Иванова Людмила Щеглова
Чом та зірка далека
Тремтить у півночі,
Чом роса світанкова
На стеблині бринить?

Ти поглянь в моі очі,
Засмучені очі,
І вони тобі скажуть,
Що у серці болить.

Ой ти доленько,доле,
Порадь,що робити,
Хоча я не самітня,
Та душею сама.

Важко жити без пари,
І мовчки любити,
А іще важче в парі,
Як кохання нема.

Зелен клен до нестями,
Кохає тополю,
А у мріях тополі
Тільки я,в сенсі я.

Не зі мною,а з іншим
Вінчала ти долю,
Але ж доля без долі
Залишилась твоя.

Ти мій любий,коханий,
Чом пішов ти від мене,
Я сиріткой зосталась,
В цьому світі сама.

Ти же був самий рідний,
Самий ніжний,ласкавий,
Ти моя половинка,
А я тільки твоя!