Кузнецовськ мае талант

Раиса Иванова Людмила Щеглова
     Сьогодні мені хочеться сказати тепле слово
про Тетяну Демянівну Самойлову,різносторонню
талановиту особистість.
     Вона є членом "Лотоса" /Літературне об"єд-
нання творчих особистостей/,з інтересом приймає
участь в творчих зустрічах літераторів,в тема-
тичних вечорах,сама багато готує матеріалів для
цих звстрічей.
     Так,нею  були підготовлені матеріали про
таких відомих украінських поетів та письменни-
ків,як Леся Украінка,Микола Гоголь,Ліна Костен-
ко,Володлимир Короленко,Тарас Шевченко,Іван
Франко,Григорій Сковорода,Євген Гребінка,Павло
Тичина,Борис Олійник та ін.Своім знанням вона
щиро ділиться з членами нашого об"єднання.
     Цього замало.Вона професійно пише статті
про свою виховательську роботу,про діточок,про
вихователів-педагогів.Сама дуже любить свою
роботу,і всі іі статті вона пише з щирою душев-
ною теплотою.Так,з-під іі "пера" вийшли такі
статті:
-На радість дітям /про табір відпочинку/
-Слово вдячності /до дня працівників дошкіль-
                ноі освіти/
-Золотій рибці-35 /про працівників дитсадочка/
-Закладемо фундамент здоров"я /про фізичне
                виховання дітей/
     Вона не обмежується своєю роботою,вона
помічає людей,які іі оточують,не забуває ска-
зати добре слово про свою матір,своіх близьких
і рідних:
-Жінка,мати,берегиня /Про матір/
-Наш дядько-ветеран /Юрій Устимович Самойлов/
-Поклін тобі,Тарасе /до дня народження поета/
-Пісне,доля моя /про бандуристок/
     І це ще не все.Душа іі прикипіла до народ-
ноі пісні,вона співає в хорі духовноі пісні
"Передзвін" при центрі дозвілля "Лісова пІсня".
І не тільки співає.Цей колектив побував в різ-
них куточках Украіни,де своіми духовно-мелодій-
ними піснями заворожував і зачаровував людей,
а після цікавих подорожей Тетяна все відображу-
вала в своіх репортажах.Історичним місцям,де
побувала Тетяна,вона присвятила такі статті:
-Святиня Украінського народу /Пересопниця/
-Доторкнувшись душею до козацькоі слави
 /поле Берестецькоі битви/
-Гарна традиція /Володимирець/
-Фестиваль єднає Украіну /Коломия/
     За участь в хорі "Передзвін" вона має ба-
гато нагород.
     Диву даєшься,як Тетяна все встигає,при то-
му,що вона чудова мати,має сина,якому передає
любов до поезіі, пісні,до рідноі землі.
     В неі чудовий люблячий чоловік,який цінує
свою дружину і підтримуе іі не тільки і житті,
а ще в творчості.
     Наше літературне об"єднання дуже пишаєть-
ся такою обдарованою особистістю,якою є Тетяна
Демянівна Самойлова,та бажаємо і далі ій
всілякоі наснаги в іі творчих здобутках і в
житті.
     Газета "Вісті Кузнецовська"  25 жовтня
      /Редактор А.Басараба/           2013р.