Не маю волi...

Валентин Брилев
Що мені воля,якої не бачу.
Що мені доля яка не моя.
Що мені сльози,якщо вже не плачу.
Якщо не живу, то до чого зоря.
Рідну країну в полон забирають.
Не вороги -можновладці свої.
Наче голодна скаженая зграя,
Шабаш справляє на людський крові.
І не бояться небесної кари.
Діяволу служать, лишившись душі.
Сонце закрили чорнії хмари.
А нечисть рахує свої бариші.