Стихи на других языках

Герман Калеев
What kind of money there be might
--To rise my Mamy- healthy and Might!??
ON ANY SLIPS-MISTAKES CORRECTION
-THE PRICE OF EVERY MOM'S----the Resurrection !!
So, if you pray the Lord,
T'all sinner in one word!
"-What you about?
i do not know that man!
What a Jesus and Christ
Again???!!!!
Peter reminded so
All on his vines
''-you will disown
Me<<REALLY>>
THREE TIMES!!!''
And, sitting alone
by his a  prison cot
Our jailer scabbed his neck
But did it very smart...
Minding about on
Who really told
That Simple lice
Might be [THE]
End of the world!
-Нaving repeating
you twiсe,
I'm THE man!
Not a lice...
Bets are done,
So who will win?
-Real Sea-monster,
or simply a wean?!
However,there is
An offense, even more
When such kind of species,
Been perished long before!
But until now,
Whom by you beating?
Gladiators СIRCUS,
-It is not cheating!





Какие деньги могут быть
Чтоб нашим мамам-
Вечно жить?!
Цена покаянья-
Воскресенье живых!
Но не для ада
Дней лихих...
Ты помолился Богу,
Значит виноват во всём!!
А так бы жил спокойно,
Как если б ни причём!
И вообще,"моя хата с Краю,
Никакого Христа я не знаю!"
-Любому чёрту был готов
Кричать "-УРА!",
Апостол Пётр,
Что любил ЕГО ещё вчера!!
Так, сидя на своей
Тюремной койке,
Чесал затылок
Арестант наш
Очень бойко...
И думал, что же это?
Простые вши, или уже
Край света!??
Нет,-ни какой не Край Света!!
Просто бьют русского;
Или бьют ШВЕДА...
Ставки сделаны,
Ставок нет...
-Кто победит?
-РУССКИЙ;
--швед?!
Бывает, однако,
И Хуже обида,
Когда ина особь
Исчезнет из вида!
Ну а пока,
Всего лишь арена.
Цирк гладиаторов,
Не есть измена!