А я на морi

Вера Деревьянко
Сьогодні я щаслива любий друже
До нещастя я байдужа
Одеса мама приютила
Чорне море подарила

З насолодою купаюсь
Закохалась в Чорне море
І  наслаждаюсь


Щиро я Одеску полюбила
В ній прекрасно
дуже мило