Вересень

Дмитрий Погребняк 555
Сонце дископодібне вогняний чарівний перстень
і хмари білі на небі синьому як наречені
галантним і чемним прийшов жених вересень
він осені приніс у подарунок черевики золочені...
Як їй пасує-вона тепер в охайному вбранні
і осінь в стилі золотом всю природу одягає
на казку що все навколо перетвориться в сподіванні
і творчій задум в її копіткий праці оживає...
І в позолоті висять на деревах де не де листя
під променями сонця стала бурштинова трава
сьогодні ці два закоханих о півночі зустрілися
і осінь з вереснем буде весь місяць ласкава...