нiчь на осiнь

Александр Ярошевский
за півгодини
настає вже осінь
ще одне літо
відійшло історії
воно було таким як треба
й навіть трохи лучче
хвала високому
та лагідному небові

хай осінь буде
довгою та чистою

вистоїмо


31.08.18 ~23:30


за полчаса и осень
просто лето
ещё одно ушло в историю
допето

таким как должно было быть
как нужно

пусть осень будет чистою и смелою
мы сдюжим