Р дна школа

Дмитренко Оксана
1.Дзвінок вересневий чуємо ми,
він кличе до школи через роки,
Початок осені, нові знання
Віримо ми, що будуть звершення.

Друзів своїх радо зустрінеш,
Буде життя, таким, як мрієш
Сонце для всіх сяє на Землі,
Такі чудові чекають дні.

П-в
Рідна школа, в нашім серці буде жити назавжди,
Нехай щастя посміхнеться дітям, що навчаєш ти.
Рідна школа, наче квітка, є найкращою для нас.
Віримо: навчання буде для всіх учнів просто "клас".

2.Хтось починає перший раз
Нові знання прийдуть до вас,
Уроки перші наче диво,
Хай буде все у вас чарівно,

Друзів своїх радо зустрінеш,
Буде життя, таким, як мрієш
Сонце для всіх сяє на Землі,
Такі чудові чекають дні.

П-в

Прослушать песню можно по ссылке https://www.realmusic.ru/songs/1680309