1 вересня

Дмитрий Погребняк 555
Чутно далеко святкова лунає пісня
в школу вишиванки білі одягнут діти
сьогодні святковий день перше вересня
у учня кожного в руках букет квітів...
За руку з батьками першокласники йдуть
для них храм знань зовсім ще незрозуміле
парти пофарбовані з букварем у класах ждуть
свого вчителя з хвилюванням вітають несміливо...
І лінійка урочиста перша в їхньому житті
нехай дасть поштовх для стимулу і мотивації
я бажаю щоб ви не загубилися посеред путті
і хай доля старанність нагородить овацією...