Очi 3

Дмитрий Погребняк 555
Дивитися у твої зелені очі справжнє щастя
в ранковому світанку посмішкою милуватися
і у стосунках компроміс знайти нам вдасться
в обіймах жарких нам треба цілуватися...
Дивитися у твої зелені очі натхнення долі
і для мого серця дівчини інший не існує
і вищими силами роздані нам з тобою ролі
нехай над нашими життями любов панує...
Дивитися у твої зелені очі світ задзеркалля
я хочу щоб ти погодилася бути моєю половиною
і на останок одне єдине до тебе запитання
погодишся йти зі мной одной стежиною?