До дня прац1вника б1бл1отек

Раиса Иванова Людмила Щеглова
     На зорі розвитку кінематографу,всі вже
думали,що це-конкуренція театру,і театр скоро
вмре.Але театр живе і зараз.
     Коли виникла фотографія,всі також міркува-
ли,що художня творчість відійде в минуле,тим
більше що все можна просто сфотографувати,і
малювати вже не прийдеться,але художня твор-
чість, як і раніше несе людям радість.
     Схожа тенденція і зараз: в вік комп"юте-
різаціі багато хто думає,що книги відійдуть в
минуле,бо все,що треба,можна буде знайти по
компьютеру,час покаже.Але я думаю,дивлячись на
те,що відбувалося з кінематографом і фотографі-
єю,що книги будуть існувати вічно,і ніщо іх не
зможе замінити.
     Про те,що книги потрібні людям,говорить
мережа бібліотек та читальних залів в нашому
місті,де зовсім не вгасає до книг читацький ін-
терс.А навпаки-наші літератори,а більш конкретно:
літературне об"єднання "Лотос" проводить своі
робочі наради в читальному залі центральноі біб-
ліотеки.Завдяки працівникам бібліотеки,а більш
конкретно:Атрощенко Маріі Павлівни,Бензе Феодо-
сіі Анатоліівні,Шуліпі Любові Миколаівні,Яруті
Валентині Михайлівні,літератори мають змогу на
великому екрані подивитися цікавий матеріал про
відомих письменників і поетів,хуложників та компо-
зиторів та ін.
     Також в читальному залі проводяться виставки
картин наших відомих художників.
     Перед святом працівника бібліотек,ми від
всього серця поздоровляемо працівників бібліотеки
з іх професійним святом,бажаемо ім всього самого
найкращого в іх житті і хай світоч іх доброі
справи буде жити вічно!

     Газета "Вести"           30 сентября 2011г.
     /Редактор А.Басараба/