Шлях до себе...

Мика Мищенко
Невже настільки все дістало
А біль не стримати, невже ж
Так скривдити себе... чи мало?
Ні, вирушаю до себе, бентеж

Я майже схованку в собі відкрила
Я майже вибух, навіть майже гріх
Дотепним бути, віддаючи рух вітрилам
Я знову МОЖУ, викликаю радість, СМІХ!!!!