Письма о любви

Дмитрий Сенников
Словно раненые голуби
Летят и истекают чернилами.
I tell you …. I wanna be…
Be with you, it's killing me.
Все мои письма, телеграммы
Лежат, пылятся на столе.
Их сотни, может килограммы.
Но не ответила ты мне.
Inside of me my dark, my black.
Inside of you is cold and empty….
In your dead heart love is lack…
You just a doll, you just a pretty.
Чернила капали на пол,
Стекали вдоль твоих запястий.
We fall in love...we fall....
But this is a lie and it disgusting.

15.01.2018.