Заплутатись в клубку оман

Людмила Дубищева
Заплутатись в клубку оман,
Нехай нас збереже від лиха Боже,
А навкруги туман. туман,
Ні, будемо щасливі, геть усі ворожі.

Ще буде подих мрій лунать,
Ще будуть звуки в серці хвилєй,
Ще буду міцно обіймать,
Ще буду дуже тобі милой.

Ніхто не зможе розірвать,
На два шматки життя, не скрає,
Я буду вічно, пам*ятай, кохать,
Клубок омана серце не спіткає.