С днем народження

Ольга Коваленко 11
На украинском
  ..Тобi

С днем народження, Коханий
Я тебе поздоровляю,
Щастя,радостi,любовi
Щиро я тобi бажаю.

Хай невзгоди, вiдступають
Кращу мене  не зустрiнеш
Бо тебе, я мiцно люблю
Мене також, не покинеш...
29.08.18.
Прикольно, Авжеш....