Я люблю деталi одягу - iз шармом

Миклош Форма
Я люблю деталі одягу – із шармом.
Щоб на темний плащик – шалик різнобарвний.
Рукавички – з візерунком дивовижним.
І підкреслюють підбори гарну ніжку.

Декольте – ще помірковане, та – натяк...
Задивитися услід – благає плаття.
Висить ясна – з вушка ніжного – перлинка.
Ще й підкреслює весь шарм хода-пір'їнка...

Жінка має цей закон не забувати:
одягати те, що хочеться зірвати...
І, коли від почуттів зайдеться серце, –
цілуватись бігти – у самій шкарпетці...