эротизм- Танцувай боса, гола

Величка Николова -Литатру 1
Ела със мен, ела да потанцуваш
и да се стоплим в тази нощ прохладна.
По плажа боса, гола да лудуваш
и за любов да бъдеш много жадна.

Чуй как вълните шумолят и мамят.
Виж лунното килимче – пълно с нежност
и Черно- то море как ни примамва
със своята мощна сила и метежност.

Не чакай времето да ни завърже,
да ни затвори в стаите самотни.
Ела със мен, танцувай и развързвай
 на синкавия здрач – звездите нощни...

А утре – слънцето ще ни събуди,
ще легне между мен и теб – на топло.
Щурецът ще ни пее песни луди,
а утрото ще му приглася с вопли!

Автор – В.Б.Н.*Литатру1
вторник, 28 август 2018 г.
България, София