Вiчна мить

Лариса Калинина-Харламова
Як би ти знав як прикро
на душі…
Я відкриваю вікна
на межі
поміж життям і смертю
Розпечені й відверті
Ми…
На вічну мить…
Заплющ, будь ласка, очі
І пий мою жіночу…
Суть
І будь… Благаю, будь…
Таким, щоб я розквітла,
Мов та троянда влітку…
Коли до тебе лину…
В поцілунковій зливі
Я
на вічну мить твоя…
твоя…
13:16
/2018.28.08./