Душа и природа - в унисон, Нестандартен стих

Величка Николова -Литатру 1
Плющеше дъжд,
след пиянството на облаци дъждовни…
… на земята…

Крещеше мъж,
сред пространството на празноти тъжовни
у душата…

Кръжеше гръм.
Разрушаваше пътеките любовни
във сърцата.

Луна – изгря
и прогони мисли черни и отровни
от главата!

Литатру
България, София
09. 07. 2018, 08:20

Благодаря на Ф- к за снимката!