У уарзонад сыгьдаег суадон

Татьяна Плити
У уарзонад сыгъдаег суадон.
У цардравзаераен,удцырын.
Йае рухс авдаены алы бон
Заердаедон дарын маен фаенды.

У хураей райдзастдаер йае тын.
Дымгаейае адджындаер йае улаефт.
Маейрухсаей сусаегдаер йае фын.
Фаелмаендаер мигъаей у йае ныдзаевд.

      *****