Ад и Рай...

Листат Гянджинский
Dunya heyati de, sevqisiz neye lazim,
Ruhumu sene qurban etmedimmi zalim???
Seni mene bu dunyada bexw eyliyen Tanrim,
harda sen olsan,orda deyilmi,
sevdiyim menim cehennemimle cennetim...