Небо

Аристократ Ка
Небо сьогоднi таке ж тендiтне
Як я,коли хворiю у зимку
Як ти, коли знiмаєш на плівку
Як ми, коли щасливі на знімках
Небо сьогодні холодне й в колорі
Холоне у тебе на шкірі,в долонях
Впадає в предпліччя та ледь на сітчатку
І ось ти на грані почати з початку
Небо сьогодні червоне та синє
Небесний рибалка вартує й до нині
Відсутності хмар та веселої днини
Чекає на свою велику рибину
Небо сьогодні прозоре прозоре
Як вітер коли цілує у скроню
Ти весь тремтиш коли я говорю
А хочеш про дещо тобі розкажу?
Ти мій легальний
Красивий наркотик
Я вся залежна,
і тільки на дотик
вивчу твої потаємні сліди
Небо сьогодні гаряче й солодке
Ми у кімнаті, у ліжку удвох
Ти починаєш мене обіймати
Так розпочався цей епілог