***

Аристократ Ка
Відбери в мене всі почуття,
залікуй мої свіжі рани
Нам до ранку лишається мало
Нам лишається передчуття
Незкінченной красивой любові
чорної кави та цигарок
Ти вдивляєшся в моє волосся
за вікном починається дощ
Він все змиє - нічні образи
Нерозділені почуття
Дощ дарує великі надії
Якщо навіть нема вороття
Нам до ранку лишається ніжність
Чорна кава та цигарки
Я залежу від твоїх обіймів
Тобі нікуди більше піти