Життя проходить...

Георгий Корсун
Життя  проходить, вже  біліють  скроні,
Припорошила  часу  заметіль,
Все  прожите  лежить, мов  на  долоні
І  легкий  смуток  наступає  мимовіль.
Не  віриться  ніяк, що  ми  вже  постаріли,
Що  наші  мрії  не  здіснились  і  ві  сні,
Зате  онуки  виросли  щасливі
І  час  новий  наповнив  наші  дні.
Любіть  життя -  воно  завжди  прекрасне,
Непередбачине, гірке, але  життя,
Всі  грози  промайнуть  і  вийде  сонце  ясне
І  в  правнуків  народиться  дитя.


Написано  совместно  с  Козловской  С.И.