спогади про Льв в

Елена Гешко
На перехресті і доріг, і мрій –
Раптово осінь з літом тут зустрілись,
І лист тремтячий жовтий, без надій,
Мов спогади в душі вже заіскрились. 

Бруківку Львова тихо вкриє він
І щемно так тривожно стане вмить –
Мене давно чекає рідний дім,
О, місто Лева, як без тебе жить!

Якась в душі невидима струна
Тобою зачарована співає,
На лист поглянь – уже він тишина,
А місто все тобі ще щось співає.

Коли з собою понесеш в світи
Ті спогади – картинка кольорова,
І час пройде, і знов захочеш ти
Пройтися вуличками величного Львова.
20.08.18.                Олена Гешко