Приднестровье

Тамара Базилевская
Я пишаюсь  своєю країною,
Що, як  стрічка летить вздовж  Дністра.
Живемо тут сім’єю єдиною,
Придністровці – родина  моя!

Ми – уламки країни, що  щезла,
Та не  втратили гідність  свою.
Пам’ятаємо дні  того пекла,
Коли нам нав’язали війну.

Не поставили нас  на  коліна!
Пам'ять предків не  зрадили ми,
Вздовж Дністра виростає країна –
Смужка волі на нашій землі.