А ти вже прiзвище змiнила. Танго

Миклош Форма
1.
А ти вже прізвище змінила. На інший сенс. На інше слово.
І я тебе ім'ям колишнім уже ніколи не покличу.
І вже ніколи не побачу, як вигнулися чорні брови
і засвітилося любов'ю твоє коханеє обличчя.

Приспів:
Слова-слова, ваш сенс глибокий
я пізнаю із плином часу.
І спалах пізнаю, і спокій,
і днів минулих божу ласку...

2.
До тебе не звернусь ніколи – слова минулі прав не мають
колишнє кликати кохання із давніх днів, із небуття...
Ти будеш поруч йти із іншим і ти мене не упізнаєш.
Я поважаю те, що в тебе – нові слова й нове життя...

Приспів:
Слова-слова, ваш сенс глибокий
я пізнаю із плином часу...
І спалах пізнаю... І спокій...
І слів минулих божу ласку...