Примхи природи

Валентина Вересоцкая
Скоро вже осінь настане.
А там і сніги заметуть.
Прохолодне повітря стане.
Буревія вітри приведуть.
Стартують пори року.Бродять-
Літо, осінь ,зима, весна.
Природу красою заводять.
Хоч знають- найкраща вона!
Влітку- чарівне повітря!
Квітуче! Святе! Запашне!
А взимку вітер свище.
Вражає снігами. Мете!
Осінь й весна напрочуд!
Плакучі!П*янкі! Дощові!
Благають.Невпинно просять-
Любіть всі примхи мої!

Серпень 2018