Смачного

Олександр Мачула
Змелем кості і кишки,
що назвали потрушки,
роги, ратиці і пір’я
від пташок – усе ганчір’я.
Як підхід шукати вміло –
піде і послід у діло,
бо добавки смакові
все поправлять. Се-ля-ві…
А хімічні барвники
склеють ласти-плавники.
Тож мерщій несіть до каси
від бащинского ковбаси.

15.08.2018