Ключи

Кудревич Карина
Шрам на запясті - смерть.

Я вибрав життя.

Вибрав тебе.

Я стер

муки з твої душі.

Все що я маю - вірші.

В мені безкінечні дощі.

Я чую тебе.

Ти завжди приходиш вночі.

І тобі непотрібні ключі.

13.08.2018