Фонтан

Анастасия Тенжала
Ф еєрія незвичної краси.
О бійми ночі. Вінниця. Вистава.
Н а річці танець світла і води.
Т акий собі дует, нічна заграва.
А  згодом все занурюється в сон
Н ад берегом ліхтар. Порожній фон.