С й добро!

Ольга Ключковская
Із зернятка проростає колосок.
З насінинки - квіточка медова.
А як сієш в серце ти любов,
То пожнеш ласкаве й щире слово.

Ще Господь в далекі ті часи,
Заповідь нам дав таку важливу:
"Ближнього свого ти полюби..."
Та зробити це не кожному під силу.

Будь людиною і завжди пам'ятай,
Що добро сторицею вернеться,
Тільки сій й ніколи не ховай -
Тобі доля ясно усміхнеться!