вместо счастья

Александр Ярошевский
пятый год
в каштана рыжей кроне
золотой фонарь не спит ночами
золотит надеждой потаённою
зелень кроны, тихой от отчаяния
не дождаться новыя весны
вместо счастья
золотые сны


битий рік
каштан те світло мінить
що його ліхтар ллє невтомимий
ніби підзолочує надії
розмаїття вигинів гіллястих
від зими голизни до весіннього
щастя