Мамина криниця

Татьяна Лемешко Безпалюк
Часто мені сниться мамина криниця.
Мамина криниця, черешенька в саду.
Хочеться напитись чистої водиці,
Руками обнімати черешню молоду.

Посміхнуться віти, сум свій я забуду,
Гілочку квітучу до серця пригорну
В самоті побуду, ранок ніч розбудить,
У думки полину, в дитинство попливу.

Часто мені сниться мамина криниця,
Зустрічали весни і щасливі дні.
Хочеться напитися чистої водиці
Проспіває жайвір дзвінко вдалині.

І летять лелеки аж під небесами,
В просторі широкім світиться земля.
Мамина криниця жить буде з піснями,
Буде жити в серці і любов моя!