Натхнення

Вячеслав Катренко
Моє серце ніжно тремтить,
Погляд жадібно щось шукає,
Прислухаюсь як тиша дзвенить,
Та як шкіру повітря ласкає.

До душі завітало натхнення,
Спонукає слова поєднати,
Та наповнити повсякдення,
Почуттям, щоб його не шукати.

Летять,.... летять мої думки,
Я їх в слова перетворив,
Та в ніжном танці закрутив,
Щоб їх помітили зірки.