Нова зiрка

Вячеслав Катренко
У темряві тебе шукаю,
Йду вперед наосліп,
Повітря жадібно хопаю,
Але пусті долоні досі.

Невже кохання світло,
В твоєму серці згасло,
Мій вогник досі сяє, прикро,
Що недоречно, та невчасно.

Втомився світ шукати,
Тому мій майже згас,
Тебе не буду пам'ятати,
Лише в останній раз.

В ту саму мить, коли надія зникла,
Побачив, як нова іскра горить,
Тепер вона дарує світло,
Й нове кохання в неї майорить.