Д1ва

Анатолий Ляпатинский
У нас на кварталі
живе гарна діва,,
про неї казали,
що вона вродлива,
на неї всі хлопці
не раз задивлялись,
гукали на танці,
вона ж відмовлялась.
З нею я зустрівся
на міській зупинці,
в неї закохався
як і інші хлопці.
Я ж з неї не зводив
свї карі очі,
розмову заводив
про примхи дівочі.
Жартувала з мене
за слова пророчі,
що любов розтане,
це ж любов дівоча.
Мені говорила
фея жартівливо,
що ніби кохала
і була щаслива.