Напиши на странице души

Невская Ксения
Запиши на аркуші душі ті думки,
Що несуться в світлу височинь, мов пташки.
Намалюй на аркуші души свій Едем,
Що не може втриматись в тобі, б'є ключем.

Запали для нового життя кожну мить,
Хай душа освітлена любов'ю горить,
Щоби бачили ми на землі добрий шлях,
Й не хитались, стоячи на лютих вітрах.

Ти закрий цим аркушем все те, що було,
Так боліло по ночах, дощами гуло.
Краще свіжого повітря глибше вдихни
І дитячу віру у людей поверни.

Розпочни на аркуші душі день такий,
Щоб тримав усе життя, як час вартовий.
І коли день стомлено зійде на нівець,
Ти з душею чистою підеш навпростець.